Duše a hvězdy se přesouvají

Oznamujeme všem čtenářům a příznivcům, že časopis Duše a hvězdy se přesouvá na novou adresu http://www.duseahvezdy.cz/ .

Tam by nás už neměla otravovat vlezlá a mnohdy necudná reklama. Tyto stránky na WordPressu zůstanou zachovány, nicméně diskuse nechť pokračují a nové články se objevují na nové adrese.

Ignác Pospíšil, šéfredaktor

4 Responses to Duše a hvězdy se přesouvají

  1. antal89 píše:

    Ať se Duším a hvězdám na novém webu daří!

  2. Michal Kretschmer píše:

    Pochopil jsem, že nové články budou už jen na http://www.duseahvezdy.cz/ . Ale není mi jasné, zda nově vložené komentáře k článkům na http://www.duseahvezdy.cz/ se budou replikovat také na https://cirkev.wordpress.com/ a obráceně. Jak to tedy je?

    Problém vidím v tom, že jsem u mnohých článků na https://cirkev.wordpress.com/ měl nastaveno zaslání upozornění o novém příspěvku emailem, což se asi nepřeneslo na http://www.duseahvezdy.cz/ . Budu tedy muset sledovat nejnovější komentáře na http://www.duseahvezdy.cz/ . Je to tak?

    • cinicius píše:

      Vypadá to, že ano…

      • Michal Kretschmer píše:

        Na nových stránkách http://www.duseahvezdy.cz při zadávání komentáře nechám před odesláním předvyplněné zatržení políčka „Informujte mě o nových příspěvcích na blogu emailem“, ale nic se neděje, na nové komentáře mi nepřijde upozornění. Je to všeobecný problém nebo jen můj?

Napsat komentář