HPŽ ČR k návrhům zdravotnických zákonů

Hnutí Pro život ČR zveřejnilo své připomínky k zločinné propotratové reformě zdravotnictví od ministra Hegera, konkrétně k návrhům zákona o specifických zdravotnických službách a zákona o zdravotnických službách. Kompletní si je můžete přečíst ZDE.

Zároveň HPŽ ČR vyzvalo své příznivce a odpůrce potratů k protestům proti takto pojaté reformě. Jeho výzvu podporujeme. Protestovat je možné například po e-mailu na adresách verejnost@mzcr.cz a kopii vládě na adresu posta@vlada.cz.

Ignác Pospíšil

K diskusím níže:

Duše a hvězdy poskytují na svých stránkách prostor k pokud možno svobodné a otevřené diskusi nad články a příspěvky, které čtenářům předkládají. Nemohou ovšem ručit za správnost diskuzních příspěvků, které také pochopitelně nemusí vyjadřovat názory redakce.

Příspěvky příliš vzdálené tématu a příspěvky obsahující nemístné vulgarity nebo urážky budou mazány, nicméně berte na vědomí, že diskuse má takový objem, že správci ji často nestíhají pročíst celou. To, že nějaký příspěvek přežívá delší dobu, neznamená, že je redakcí schvalován.

Napsat komentář